Printera ostavila utisak i osvojila 3 CROPrint nagrade!

U sklopu manifestacije regionalnog festivala tiska PRINT.Fest 2017 – Dani s Gospodinom Printom, tiskara Printera osvojila je tri CROPrint nagrade u različitim kategorijama: Tiskarski proizvod – meki uvez, Tiskarski proizvod – veliki formati: POS materijali, te Posebna kategorija: Tisak iz arka (kvaliteta otiskivanja).

knjiga-5-4

„Nagrađeni smo za izvedbu „Dental Photo Master“, knjige u spiralnom uvezu, formata 297×210 mm što omogućuje njezin uspravan položaj i jedinstvenu uporabu. Također, u kategoriji POS materjiala, trijumfirala je promotivna mapa „Dobro“ od naručitelja Žito. Projekt je zahtjevao mapu od čak 28 različitih listova papira i bio je pravi izazov napraviti takav POS materijal. Moram priznat da je izrazito poseban osjećaj, kada takve ideje poput ova dva projekta, pretvarate u opipljivo djelo. Printera tim je svojim zajedničkim radom zasluženo osvojio ove nagrade.“ – otkrio je Mirko Koren, direktor prodaje Printere.

knjiga-4-4

„Mi u Printeri smatramo da su Printerini zaposlenici glavna snaga i pokretač cjelokupne priče. U potpunosti smo usavršili rad s H-UV tehnologijom, odnosno rad na najmodernijem tiskarskom stoju u regiji te dobili FSC certifikat, kako bi se osigurao neprekinuti lanac brige za održiv razvoj šumskih resursa. Upravo zbog investiranja u H-UV tehnologiju, Printera tim je nagrađivan u posebnoj kategoriji – Tisak iz arka: Festa katalog, gdje se ocjenjivala kvaliteta otiskivanja.“ – rekla je Ivis Burić, voditeljica marketing odjela u Printeri te nastavila: „Printera vjeruje da je svaki komad papira platno koje čeka na ideje. Naša misija je ostvarivanje punih potencijala naših stalnih i novih klijenata i inspiracija njihove kreativnosti kroz vrhunsku uslugu i visoko kvalitetne proizvode, uz pozitivan utjecaj na našu zajednicu i naš planet.“

arak2

arak1

knjiga-5-3

knjiga-5-2

knjiga-4-2

knjiga-4-1