Printera širi svoj tim!

Zanima vas grafička djelatnost i želite raditi u modernoj offset tiskari koja prati suvremene trendove? Motivirani ste za postizanje osobnih i profesionalnih rezultata? Zašto ne postanete dio profesionalnog Printera tima?

Printera je jedna od vodećih offset tiskara u Hrvatskoj s više od 100 zaposlenih te zbog procesa povećanja opsega posla tražimo više djelatnika.

 

Prodajni savjetnik sa znanjem njemačkog jezika (m/ž)

Izvrsno govorite njemački i oduvijek ste željeli pronaći posao u kojem će to znanje doći do izražaja? Želite svakodnevno komunicirati s klijentima njemačkog govornog područja, zaprimati upite, narudžbe i prikupljati informacije potrebne za izradu ponuda i tiskanog proizvoda? Želite aktivno sudjelovati u prodajnom procesu te vlastitim razvojem i edukacijom doprinositi razvoju cjelokupne organizacije?

Administrator lokalne mreže i računala (m/ž)

Pratite nove IT trendove? Hardverska oprema, mreže i softverska rješenja čine vaš svijet? Ako vas zanima kako izgleda vaš svijet u okruženju gdje je papir alfa i omega, pročitajte opis posla našeg sistem administratora i javite nam se kako bi provjerili da li je grafička industrija mjesto na kojem možete razviti sve svoje potencijale.

Kalkulant / Prodajni savjetnik (m/ž)

Završili ste Grafički fakultet i želite raditi u struci? Rad u prodaji i svakodnevna komunikacija s klijentima puni vaše baterije? Spremni ste odgovarati na sve zahtjeve klijenata, zaprimati upite, narudžbe, formirati ponude i otvarati radne naloge? Uživate stvarati i gledati kako nastaje knjiga, letak, brošura…?

Grafički tehnolog (m/ž)

Grafička tehnologija je nešto što vas pokreće? Kad osjetite dodir papira na svojoj koži, znate da ste odabrali struku koju volite? Odgovorni ste, savjesni i spremni operativno voditi i pratiti tijek radnog naloga kroz sve faze proizvodnje? Poznajete sve tehnološke parametre potrebne za otvaranje radnog naloga i izradu proizvoda? Kvaliteta grafičkog proizvoda je nešto što prepoznajete i od čega nema odstupanja? Spremni ste pružiti stručnu podršku klijentima i kolegama vezano uz tehničke karakteristike proizvoda?

Rezač u doradi (m/ž)

Znate i želite raditi u offset tiskari na stroju za rezanje araka? Ili možda samo želite naučiti rezati? Čini vam se da je to posao u kojem volite biti sami sa sobom? Različite vrste papira promatrate kao izvrsnu podlogu za nastanak odlične knjige? Brinete o okolišu i zbog toga papir obrezujete pažljivo i jako dobro znate kako? Stalo vam je i brinete da racionalno utrošite svaki komad papira? Ono što ostane, reciklirate?

Pomoćni radnik (m/ž)

Vrijedni ste i volite pomoći? Savjesni ste i volite red? Možda ste nekad radili u proizvodnji i znate koliko je za proizvodni proces bitno da svaka stvar bude na svojem mjestu i želite tome dati svoj doprinos? Znate voziti viličar i prijevoz paleta vam nije stran? Potreban vam je posao u stabilnoj organizaciji i redovna plaća? Javite nam se.

 

Ukoliko ste na neko od pitanja odgovorili potvrdno, javite nam se!

Klikom na pojedino radno mjesto, otvorit će vam se oglas za posao u kojem možete vidjeti uvjete radnog mjesta i način prijave.