Postani dio Printera tima!

Zanima vas grafička djelatnost i želite raditi u modernoj offset tiskari koja prati suvremene trendove? Motivirani ste za postizanje osobnih i profesionalnih rezultata? Zašto ne postanete dio profesionalnog Printera tima?

Printera je jedna od vodećih offset tiskara u Hrvatskoj s više od 100 zaposlenih te zbog procesa povećanja opsega posla tražimo više djelatnika.

 

Radnik na stroju za rezanje papira (m/ž)

Režete papir već neko vrijeme i zaključili ste da volite svoj posao? Imate kraće iskustvo rada na stroju za rezanje papira i želite se usavršiti? Potpuno ste samostalni u radu na rezačici, ali jednostavno trebate promjenu? Završili ste srednju grafičku školu i želite steći radno iskustvo baš na rezačici?

 

Radnik na stroju za savijanje papira (m/ž)

Imate iskustvo rada na stroju za savijanje papira? Samostalni ste u radu na savijačici ili to želite postati? Već godinama obavljate pomoćne poslove u tiskari i smatrate da je vrijeme za napredovanje?

 

Grafički tehničar dorade(m/ž)

Završili ste srednju školu i želite steći radno iskustvo u grafičkoj proizvodnji? Nekad davno ste radili u tiskari, ali vas je životni put odveo u drugom smjeru i sada ponovno želite obnoviti to radno iskustvo? Po zanimanju ste grafički tehničar dorade i trebate posao?

 

Ukoliko ste na neko od pitanja odgovorili potvrdno, javite nam se!

Klikom na pojedino radno mjesto, otvorit će vam se oglas za posao u kojem možete vidjeti uvjete radnog mjesta i način prijave.