Printevolution

Printevolution, magazin za promicanje kulture tiska, izdanje je Printere namijenjeno našim klijentima. Svaki mjesec, družimo se na preko 1500 adresa i informiramo, inspiriramo, educiramo, potičemo, involviramo, opuštamo, povezujemo. Teme koje obrađujemo direktno su i indirektno vezane uz naše klijente i proizvode koje isporučujemo, vezane su uz trendove i novosti u industriji tiska, papira, grafičkoj industriji, u dizajnu. Donosimo i zanimljivosti koje su, također, vezane uz papir, uz proizvode i boje. Sigurni smo da, kako i mi osobno, tako i svi naši čitatelji mogu međusobno nešto naučiti jedni od drugih, odnosno, mogu pronaći neku pouku u intervjuima i osobnim pričama naših klijenata koje donosimo u svakom izdanju.

Svakim novim brojem Printevolutiona sami slažete svoj kataloga papira. Kako? Svaki broj otinut je na drugoj vrsti. Na drugačijoj gramaturi, drugačijoj nijansi, s drugačijom mogućnosti upojnosti boje. Svaki papir ima i drugačiju primjenu, neke su odličan izbor za brošure, dok su neke druge vrste preporučene za tisak, recimo, fotomonografija. Karakteristike Munkena, Arctica, Maxioffseta… navedeni su vam na stranicama Printevolutiona. A kvaliteta otiska govori sama za sebe.

Pantone boje sve su prepoznatljivije i učestalije. Svoje mjesto našle su u modnom svijetu, u uređenju interijera, u ambalaži, gastronomiji, oglašavanju, marketinškim materijalima. A našle su se i u našem časopisu. Novi broj – nova Pantone boja broja.