Brošure i katalozi

ZAŠTO BROŠURA I/ILI KATALOG?

Brošure su učestali oblik jeftinog oglašavanja za tvrtke, dobrotvorne organizacije i razne događaje/evente. Jedan su od najpopularnijih i svestranih marketinških alata koji su vam na raspolaganju. Postoji mnogo načina za korištenje: kampanje direktne pošte, izravno dijeljenje brošura i klijentu, predstavljanje na eventima, objava na oglasnim pločama ili ih možete naći poslagane na policama na ulazu u trgovačke centre.

Katalozi služe da se potakne prodaja proizvoda i usluga za koje ujedno vlada i velika potražnja. Nemojte ograničiti potencijal svog poslovanja smanjenim oglašavanjem i promocijom vrijednih proizvoda ili usluga. Katalozi predstavljaju vaše proizvode i/ili usluge i jamče pridobivanje pozornosti ciljane publike.

KAKO TREBAJU IZGLEDATI?

Iako se brošure i katalozi često koriste u marketinškim aktivnostima, to ne znači da oni ne bi trebali biti izvanredni. Da biste to postigli, povjerite posao dizajna i tiska našem profesionalnom i kreativnom timu! Svoju ciljanu publiku doslovno oduševite ponuđenim: podebljanim tekstom, sjajnim bojama, očaravajućim fotografijama te raznim mogućnostima uveza poput klamanih ili omega klamanih brošura. Finalni izgled naših i vaših brošura omogućit će vam da svoju marketinšku kampanju podignete na sljedeću razinu, na način da postignete osjećaj originalnosti od početka do kraja brošure i kataloga.

ŠTO JE U NAŠOJ PONUDI?

Nudimo mnoge mogućnosti u uslugama tiskanja brošura kako bismo udovoljili potrebama svake organizacije. Naši profesionalni dizajneri mogu stvoriti jedinstven izgled traženog proizvoda koji uključuje slike, grafike ili ilustracije, zajedno s kratkim i jasnim tekstualnim opisima. Najbolje brošure su oku primamljive i prenose vašu poruku u obliku kratkog teksta, ili teksta i pratećih fotografija ukoliko razgovaramo o katalozima, koji naglašava važne informacije za vaše klijente.

Više o katalogu i brošuri kao marketinškim alatima možete naći na sljedećim linkovima:
https://www.printera.hr/tisak-kataloga-kao-marketinski-alat/
https://www.printera.hr/tisak-brosure-kao-marketinski-alat/

Zatražite ponudu za uslugu tiskanja bilo kojeg navedenog proizvoda na našoj web stranici.