Korporativni materijali

ZAŠTO KORPORATIVNI MATERIJALI?

Pripremili ste nevjerojatne press materijale ili promotivne pakete. Informacije koje imate su odlične i svi materijali za sastanak su vam profesionalno pripremljeni. Prije nego što zakoračite pred upravni odbor, zapitajte se hoćete li svoje odlične prezentacijske materijale staviti u običnu mapu koja ne odgovara njihovoj važnosti? Prezentacijske mape imaju velike koristi za vaše poslovanje. Mogu se koristiti za prodajne pakete, poslovne prijedloge, prezentacije, promotivne materijale, besplatne uzorke, press materijale i još puno toga. Odlične su za poboljšanje cjelokupne slike vaše tvrtke i za stvaranje jednog oblika povjerenja kod vaših potencijalnih klijenata, dioničara, zaposlenika ili bilo koga drugog koga želite impresionirati.

Još jedno vrlo važno sredstvo komunikacije s potencijalnim klijentima i potrošačima su i omotnice. Prosječna tvrtka svaki dan šalje poštu. Zašto pri tome koristiti običnu omotnicu kad ona posebno dizajnirana odmah može privući punu pozornost primatelja?  Personalizirane omotnice skreću pažnju na pristiglu poštu prije nego li se uopće otvore. S činjenicom, a i potencijalnom predrasudom da se radi o nekoj bezvrijednoj pošiljci, kvalitetna omotnica osigurava i izdvaja vašu pošiljku iz hrpe te joj stvara dodanu vrijednost. Istu poruku šalju vam i vrećice! Uvijek imate nešto za ponijeti, bilo mapu, knjigu, papire s posla, a nešto ćete možda i kupiti putem. Gdje god se kretali vi ili vaši klijenti, nosit će sa sobom vrećicu koja jasno i glasno šalje poruku, vaše vizuale. Definitivno najbolji način besplatnog oglašavanja!

KAKO TREBAJU IZGLEDATI?

Ako je vaš cilj brandiranje, svakako trebate otisnuti svoj logo na baš svim materijalima.  I na omotnici i na brošuri i na vizitki i na vrećicama. Mali savjet – dinamičan i šaren logotip izdvaja se od mase. Također, jedinstveni dizajn vrećice s originalnom porukom (tzv. bagvertising) plijenit će pažnju na ulicama vašeg grada. Vizitke, što neobičnijeg dizajna i oblika – to bolje!

ŠTO JE U NAŠOJ PONUDI?

Mi vam nudimo uslugu tiskanja svih vaših korporativnih materijala koji su prilagođene vašem brendu, koji sadrže logotip, ambleme ili značajne tekstove.

Dostupne su vam sve mogućnosti što se tiče dizajna: različite veličine, vrsta papira, broj pretinaca, insertacija posebnih košuljica za posjetnice, koverte, CD-e i druge materijale (kod mapa), foliotisak, lak, kuverte, odnosno omotnice s prozorčićima, bez prozorčića… Imajte na umu da čak i nakon što ste gotovi sa svojim izlaganjem ili sastankom, vaši brendirani materijali ostaju kod klijenta i mogu ga indirektno podsjetiti na vas i zašto je baš vaša tvrtka savršena za njihove poslovne potrebe.

Kontaktirajte nas na našoj web stranici i zatražite ponudu s detaljima i vašim preferencijama.