O nama

Reference

Printera logo
U godini kada bilježimo 20. obljetnicu kontinuiranog izlaženja časopisa Ambalaža/REGprint, sa zadovoljstvom možemo ustvrditi da je dio tog kontinuiteta i Printera, s kojom smo počeli surađivati još u vrijeme Kratisa. Već smo se tada uvjerili u visoku kvalitetu usluga koja je konstanta kroz sve ove godine. Ipak, napredne tehnološke mogućnosti koje Printera nudi ne bi toliko značile bez njezinih stručnjaka i menadžmenta uvijek spremnih na suradnju, te smo danas sretni da ih možemo nazvati i poslovnim prijateljima. A kad se u poslu spoji stručnost i prijateljstvo, to je dobitna kombinacija kvalitetnog partnerstva koje treba čuvati i njegovati na obostrano zadovoljstvo.
Drena Milijević, direktorica tvrtke Tectus d.o.o., Zagreb
Printera logo
Rad s Printerom totalni je užitak. Pored činjenice da su jako profesionalni i da posao uvijek odrade bez greške, meni jako važan aspekt naše suradnje jest osobni kontakt i ljubaznost apsolutno svakog iz Printere s kime sam komunicirala. A pored srdačnosti i tog nekog prijateljskog odnosa koji smo kroz godine razvili, tu je i dobra volja. Dakle svi su voljni ići ekstra milju dalje kako bi klijent bio zadovoljan, a finalni proizvod u skladu s njegovom, odnosno njezinom, mojom vizijom. Da vas nema trebalo bi vas izmislit! :)
Katija Živković, agencija Joy in Design
Printera logo
U našoj domeni poslovanja izrada i tiskanje raznih materijala postali su svakodnevica. Nakon brojnih lutanja u Printeri smo pronašli partnera čije dugogodišnje iskustvo rada i kompetencija zaposlenika omogućuju kvalitetne rezultate suradnje.
Atlantic Grupa
Printera logo
qLife, prvi hrvatski stručni časopis za liderstvo i menadžment, u Printeri se tiska već sedmu godinu za redom. U tih sedam godina nikada, baš nikada nije se dogodio ni jedan problem: pošalješ im pripremu i ne razmišljaš više o kvaliteti tiska, pakiranju, rokovima isporuke ili bilo čemu drugome. Kada kažu nešto onda tako i bude. Sve u svemu, kada bih trebao ukratko opisati Printeru onda bi to svakako bilo s dvije riječi: kvalitetni i pouzdani. A kada bih im trebao navesti neku manu, onda bih rekao da previše razmaze klijenta. Opuste te do maksimuma, pa počneš misliti da su svi takvi...
Marko Lučić, Časopis qLife
Printera logo
InterCars i Printera surađuju već treću godinu na obostrano zadovoljstvo. Obzirom na izraženu konkurenciju u svojoj branši, Printera se istaknula dodanim vrijednostima na osnovne usluge. Osim što njeguju inovativan i inspirativan pristup prema svakoj novoj problematici, izuzetno smo zadovoljni i brzinom realizacije, poštivanjem rokova, te visoko postavljenim standardima kvalitete.
Ivana Kravaršćan, voditeljica marketinga, InterCars
Printera logo
Da bi tako jedan velik i kvalitetan projekt poput fotomonografije Hrvatska iz zraka bio vrhunski u svim segmentima, bilo nam je vrlo bitno i gdje ćemo raditi tisak. Obišli smo sve najbolje tiskare u Hrvatskoj i odlučili smo se za Printeru, zato što su nas uvjerili konkretnim primjerima, izvrsnošću, profesionalnim pristupom i entuzijazmom, a istovremeno i konkurentnom cijenom. Jako smo zadovoljni rezultatima i ostvarenom suradnjom, koja će se, nadam se, provlačiti i kroz buduće projekte. Svi oni koji se bave izdavaštvom, dizajnom, fotografijom i sličnim djelatnostima znaju da rezultat u tisku nikad ne ispadne apsolutno onakav kakav su dizajneri i urednici planirali. Ja sa zadovoljstvom moram priznati da sam po izlasku fotomonografije iz tiska po prvi puta otkad se bavim time dobio upravo ono što sam zamislio i ono što smo pomno i detaljno planirali. Da nije bilo stručnosti, profesionalnosti i predanosti od strane djelatnika Printere, ne bi bilo ni tog postignuća.
Davor Rostuhar, autor fotomonografije „Hrvatska iz zraka“
Printera logo
S Printerom radimo već nekoliko godina. Kvalitetan tisak, dobra suradnja, cijenom su vrlo konkurentni. Vjerujemo da ćemo još mnogo naših tjednika zajedno plasirati kupcima!
Hrvatska Lutrija d.o.o.
Printera logo
Već nekoliko godina Centar za kulturu Grada Krka surađuje s Printorem, i to vrlo uspješno! Kako se u našoj 'kući' tijekom čitave godine javlja potreba za najrazličitijim grafičkim materijalima, od plakata, brošura, kataloga i pozivnica, pa sve do slikovnica ili knjiga, u Printeri smo pronašli idealnog partnera. Naime, optimalan odnos cijene i kvalitete te vrlo ažurni i susretljivi djelatnici, dobar su razlog da im ostanemo vjerni i u godinama koje slijede.
Igor Gržetić, voditelj projekata, Centar za kulturu Grada Krka
Printera logo
„Liječnički vjesnik“, glasilo Hrvatskoga liječničkog zbora, davne je 1991. godine poletjelo na „Kratisovim“ krilima prema zajedničkom uspjehu, međusobnom povjerenju i poslovnoj/prijateljskoj suradnji. Bili smo svjedoci rasta, razvoja, poslovnih uspjeha i napretka od male tiskare do velike, snažne i internacionalne Printere. 24 - godišnje poslovanje s izrazito susretljivim, toplim, poslovnim ljudima koji su uvijek tu uz nas i za nas, a rezultat toga je uspjeh i napredak našeg spomenutog časopisa. I zato, PRINTERA, hvala što postojiš!
Draženka Kontek, Hrvatski liječnički zbor
Printera logo
Kao vaš višegodišnji partner mogu ustvrditi da je meni kao osobi koja sam u direktnoj poslovnoj suradnji s vašom tvrtkom iznimno zadovoljstvo surađivati s Printerom. Najviše bih istaknula ljudski faktor vaše firme koji je stvarno genijalan. Darko Hozjak i Mirko Koren su čak postali friendovi koji stvarno tako susretljivo kombiniraju sve moguće opcije kako bi mi uvijek bili zadovoljni. Kvaliteta materijala, brzina isporuke kao i cijena također su važan elemnt zbog kojih želimo i dalje surađivati. Ovdje bih još napomenula kako nam više ni fizička udaljenost nije nikakav problem, gdje od Zagreba do Šibenika isporuka ide tako glatko da imam osjeća da su moji Printerovci „tu negdje“. Želim puno uspjeha i naravno nastavak suradnje na obostrano zadovoljstvo.
Maja Sulje, Marketing Manager, Solaris Beach Resort
Printera logo
Printera je tiskara koja vas nikad neće iznevjeriti. Profesionalnost, kvaliteta i brzina odrađenog posla glavni su atributi koje vežemo uz njih. Odnos prema klijentu, rokovima i nepredviđenim situacijama su nam vrlo bitan faktor i tu se u potpunosti možemo osloniti na Printerin prodajni tim koji nas vodi. Uvijek su otvoreni za prijedloge i nude racionalna rješenja, što je dodatna vrijednost koju cijenimo kod partnera s kojima surađujemo.
Edi Ocvirk, koordinator promocije, Metro Cash&Carry

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“

Europska unija logo Hamag Bicro logo ESIF logo