Brošure i katalozi

Zašto brošura i/ili katalog?

Brošure su učestali oblik jeftinog oglašavanja za tvrtke, dobrotvorne organizacije i razne događaje/evente. Jedan su od najpopularnijih i svestranih marketinških alata koji su vam na raspolaganju. Postoji mnogo načina za korištenje: kampanje direktne pošte, izravno dijeljenje brošura i klijentu, predstavljanje na eventima, objava na oglasnim pločama ili ih možete naći poslagane na policama na ulazu u trgovačke centre.

Katalozi služe da se potakne prodaja proizvoda i usluga za koje ujedno vlada i velika potražnja. Nemojte ograničiti potencijal svog poslovanja smanjenim oglašavanjem i promocijom vrijednih proizvoda ili usluga. Katalozi predstavljaju vaše proizvode i/ili usluge i jamče pridobivanje pozornosti ciljane publike.

Kako trebaju izgledati?

Iako se brošure i katalozi često koriste u marketinškim aktivnostima, to ne znači da oni ne bi trebali biti izvanredni. Da biste to postigli, povjerite posao dizajna i tiska našem profesionalnom i kreativnom timu! Svoju ciljanu publiku doslovno oduševite ponuđenim: podebljanim tekstom, sjajnim bojama, očaravajućim fotografijama te raznim mogućnostima uveza poput klamanih ili omega klamanih brošura. Finalni izgled naših i vaših brošura omogućit će vam da svoju marketinšku kampanju podignete na sljedeću razinu, na način da postignete osjećaj originalnosti od početka do kraja brošure i kataloga.

Što je u našoj ponudi?

Nudimo mnoge mogućnosti u uslugama tiskanja brošura kako bismo udovoljili potrebama svake organizacije. Naši profesionalni dizajneri mogu stvoriti jedinstven izgled traženog proizvoda koji uključuje slike, grafike ili ilustracije, zajedno s kratkim i jasnim tekstualnim opisima. Najbolje brošure su oku primamljive i prenose vašu poruku u obliku kratkog teksta, ili teksta i pratećih fotografija ukoliko razgovaramo o katalozima, koji naglašava važne informacije za vaše klijente.

Zatražite ponudu za uslugu tiskanja bilo kojeg navedenog proizvoda na našoj web stranici

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“

Europska unija logo Hamag Bicro logo ESIF logo